EXENTRI® City eksklusiv kortholder i skinn med RFID blokk

Velg Variant

EXENTRI® City eksklusiv kortholder i skinn med RFID blokk

Minimalistisk & elegant! Rask korttilgang. RFID-beskyttelse. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. 3 lommer til de mest aktuelle kortene.

EXENTRI City er en liten, tynn og praktisk kortholder for alle de øyeblikkene da man kun ønsker å ha med seg de mest aktuelle kortene. Klassisk og tidløst design, som både er stilig og funksjonelt. Kommer i en lekker utførelse i ekte kvalitetsskinn og innebygget rustfritt stål for optimal stabilitet og holdbarhet. Innvendig nylon for å optimalisere kortenes skyvebevegelse. Exentris unike funksjonalitet videreføres også her ved at man kan skyve ut kortene på en enkel måte. Utstyrt med innebygd RFID-beskyttelse i front kortlomme. Baksiden er uten RFID-beskyttelse, slik at det kan være mulig å lese kort mot terminal fra denne siden.

Den kan preges med logo/budskap på forsiden og baksiden, og kommer i en elegant eske.

Velg mellom ulike farger og strukturer på skinnet.
Registrert produkt design.


Priser
Minste antall: 10 stk
Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 231,00 199,00 179,00 162,00 147,00 132,00

Antall


Produktfarge

Hasselnøtt

Merking

Blindpreg

Blindpreg repeat


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: EXENTRI® City eksklusiv kortholder i skinn med RFID blokk
stk.

   41 10 01 02
   post@matra.noEXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Artikkelnummer EX C 720
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x65x5mm
Vikt Ca. 30g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.